lada frigorifica apartamentDa stiu ca de obicei lada frigorifica ti-o iei daca stai la casa, ai gospodarie si o umpli cu carne sau alte alimente pe care le poti pastra congelate cum ar fi legume proaspete din gradina personala, insa exista si lazi frigorifice de dimensiuni mai mici perfect pt. apartament.

Da, iti poti lua o lada frigorifica chiar si intr-un apartament micut cu 2 camere. In acest articol vreau sa-ti vorbesc despre cateva modele de lazi frigorifice mai mici cu un volum net mai mic de 150 L care incap usor si in spatii mai inghesuite.

Acuma desigur, despre raportul lada frigorifica mica pret mic nu stiu daca e asa. Adica chiar daca spatiu utilizabil este mai mic diferenta de pret nu este prea insemnata insa ai totusi avantajul ca poti pastra mult mai multe alimente congelate chiar daca stai la bloc.

O sa incep cu lada frigorifica Star-Light CFM-99AP care are disponibili 102 litri de spatiu utilizabil. In primul rand ai garantia de 24 de luni, iar ca si pret este una dintre cele mai ieftine lazi frigorifice pe care le gasesti in acest moment pe piata din Romania.

Desigur nu este nu stiu ce firma, gen Whirlpool, Arctic, Gorenje sau mai stiu eu ce brand foarte cunoscut insa isi face treaba si avand in vedere ca dai pe ea undeva la 400 si ceva de lei chiar se merita. Plus ca consumul energetic este destul de redus.

De la Star-Light trecem la Heinner unde avem modelul HCF-98A+. Dupa denumire iti dai seama desigur ca are o capacitate de 98 L si coeficientul de consum energetic este A+.

Putin mai scumpa ca primul model despre care ti-am vorbit insa are si ceva in plus fata de el. De obicei la aparate frigorifice, fie ca vorbim de frigidere, combine frigorifice, lazi, diferenta intre preturi este cat de cat direct proportionala cu marimea/spatiu utilizabil al aparatului. Desigur exista si unele exceptii cand un aparat frigorific mai mic poate sa coste mai mult ca si un model de dimensiuni mai mari.

A 3-a lada frigorifica de dimensiuni mici este un Zanussi, si anume versiunea ZFC1040WA, tot de 98 de litri volum net, tot A+. Consumul energetic se invarte in jurul valorii de 170 kWh/an iar ca si capacitate de congelare lada frigorifica sta foarte bine, mai exact vorbim aici de 9.5 kg/24h.

Desigur ca la banii astia, adica exact 750 de ron nu o sa-ti iei o lada frigorifica no frost, lada Zanussi avand sistemul de dezghetare manual. Din ce-am vazut este una dintre lazile frigorifice mai silentioase. Nivelul de zgomot nu depaseste 43 de decibeli.

Am zis ca-ti zic de 4 insa ti le las numai pe astea 3. Defapt daca te uiti peste specificatiile la astea imposibil sa nu gasesti una care sa-ti placa.

Si acuma ca o mica paranteza, fiindca am 2 baietei la care imi fuge mintea tot timpul, am tot cautat pe net ceva site cu jucarii asa mai de calitate si am gasit ceva. Mi-a sarit in ochii un tractor cu pedale pentru copii si tot la fel ATV-uri de copii. Am gasit video-ul asta pe net, l-am postat mai jos.